Pop-ups zijn geweldig!

Leestijd: 1 minuten

Pop-ups zijn geweldig!

Ken je van die pop-ups? Van die kleine informatieblokken die out of the blue oppoppen? Ik bedoel niet de ‘Schrijf je in voor de nieuwsbrief’, ‘Wacht, voordat je ons verlaat…’, ‘Speciaal voor jou…’-pop-ups. Die waar ik het over heb, komen vaak tevoorschijn terwijl ik een rondje hardloop. Ze vangen mijn aandacht. Ik word er zelfs enthousiast van! Dat voel ik, alsof het helemaal klopt. ‘Ja, goed idee!’ denk ik dan. Daar waar ik eigenlijk geen puf meer had om nog verder te rennen, ga ik er zelfs hárder van rennen. Weet je wat, ik doe nog een extra blokje om! Dat is wat deze pop-ups met me doen.

Tegenargumenten

Eenmaal thuis gaat mijn systeem zich ermee bemoeien: ‘Ja maar…’, ‘Het is zo ook wel prima, toch?’, ‘Zo een geweldig idee was dat nu ook weer niet’.
Best goede tegenargumenten, hoor ik mezelf denken. Misschien maar beter om het zo te laten. Om vervolgens weer achter mijn computer te kruipen. Kop thee erbij (koffie heb ik drastisch geminderd, maar dat is een ander onderwerp), muziekje aan en gaan.

Weet je wat die pop-ups in mijn ogen zijn? Je hart dat spreekt, je passie. En die tegenargumenten? Slechte raadgevers, angst. En ik heb me toch een partij tegenargumenten. De ene na de andere vliegt me om de oren.

Kijken wat het oplevert

Toch probeer ik steeds vaker om de pop-ups serieus te nemen. Of op zijn minst te onderzoeken. Kijken wat het oplevert.

Daar is Lin & Lin er een van. In de pop-up die ik hierover ontving, stond: ‘samenwerking met Linde?’. Goed idee, dacht ik. De tegenargumenten waren gelukkig niet in groten getale aanwezig. En zelfs na het aanhoren hiervan vond ik het nog steeds een goed idee. Linde (Linde Zorgt Voor Communicatie) dacht hier gelukkig net zo over. We hebben de koe bij de horens gevat, onszelf een deadline gesteld en zijn gestart.
We bevinden ons nog in de fase ‘op zijn minst onderzoeken, kijken wat het oplevert’ en dat is prima. Zolang we in beweging zijn, volgt er vanzelf een volgende fase, en een volgende.

Lin & Lin zorgt voor jouw start. Werk je in de zorg- of welzijnssector en wil je een website laten maken? Wij zijn er voor je waarbij Linde zorgt voor de tekst en ik voor de website. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen.

Goed idee!

De pop-ups die nu tot me komen, neem ik mee naar huis, schrijf ik in een boekje en sluit ik zoveel mogelijk af voor tegenargumenten. Inmiddels ligt er een stapeltje voor me op mijn bureau te wachten tot ik ze oppak, serieus neem of op zijn minst onderzoek.

portretfoto Linda
Linda

Lees mijn meest recente blogs

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer