WordPress website laten maken

Laat jouw klantenkring groeien met een krachtige website.

Je weet waar je voor staat. In je hoofd is het helder. Hoog tijd dat jouw onderneming gezien wordt! Maar hoe vertaal je dit naar een goede WordPress website?

Een professionele website

Je bent al een tijdje ondernemer. De website die je hebt, is je online visitekaartje. Niks meer, niks minder. Een enkele keer komt er een aanvraag binnen maar zelden levert het iets op. Of misschien ben je net gestart met een eenvoudige website om ‘alvast iets te hebben’. Maar het kost meer tijd dan het oplevert. Die tijd besteed je liever aan andere zaken.

De status van je huidige website:

Linda bij een klant zittend op de bank

Een WordPress website die voor joú werkt

Trek de juiste doelgroep aan en ga voor een website die omzet oplevert!

De website die je voor ogen hebt:

Schrikt de term WordPress je af?

Word de beste in jouw branche en pres(s)teer met een geweldige website!

Zie je, niks aan de hand.

Opdrachtgevers:

Over Linda

Meer dan alleen een website, dat mijn doel. Kant-en-klare websites zijn er al genoeg. Ten eerste gaat het erom dat er wat gebeurt. Er moet ‘beweging’ in zitten. Daarom combineer ik elk aspect om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij als klant vervolgens je eigen website eenvoudig kunt beheren!
Alleen met persoonlijk contact, korte lijnen en betrokkenheid komen we tot de beste creaties.

"Ik ben ontzettend enthousiast over de samenwerking met Linda. Ze weet exact wat je bedoelt en levert een nóg mooier resultaat dan ik had verwacht."
Ankie Tielemans
Ankie
Be You hairstyling

Klanten werven met een krachtige website?

Neem contact met me op:

Mijn werkwijze

1. Vrijblijvend gesprek

Een eerste kennismaking is belangrijk om te ontdekken of je bij mij aan het juiste adres bent. Alleen met wederzijds vertrouwen en enthousiasme komen we tot het beste resultaat. In dit vrijblijvend gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën. Dit doe ik het liefst op jouw of mijn locatie. Lukt dit niet, dan kan het natuurlijk ook online of telefonisch.

2. Offerte

Je ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen een offerte afgestemd op wat we tijdens ons gesprek in kaart hebben gebracht. Kort daarna neem ik contact met je op om deze kort met je door te nemen. Ook hier geldt; geheel vrijblijvend.

3. Vervolgafspraak

In een volgend gesprek plannen we het verloop van de bouw van de website. We bekijken welke onderdelen nodig zijn om te starten. Gedurende het proces hebben we regelmatig contact zodat we op koers blijven en het juiste eindresultaat bereiken. Afhankelijk van de input is een relatief kleine website al binnen 3 weken klaar.

1. Website gaat live!

Tijd om de website te presenteren. Voor het zover is, doe ik nog een grondige check. Ik controleer of alles naar behoren werkt en test de weergave op mobiel, tablet en desktop. Daarna ontvang je van mij de inloggegevens van de website. Ook krijg je een korte uitleg over de werking hiervan zodat je zelf eenvoudig teksten of afbeeldingen kunt plaatsen, blogs kunt schrijven of reviews kunt toevoegen.  

"Ik ben zeer tevreden over de nieuwe teksten en indeling van mijn site. Hij is weer helemaal van deze tijd en duidelijker leesbaar voor mijn doelgroep. Ik raad Linda daarom ook zeker aan."
Thijs Jansen
Thijs Jansen
TJ Computer Service
"Linda is erg klantvriendelijk. Ze denkt met je mee, is heel flexibel en als je iets vraagt, reageert ze altijd binnen 1 dag. Mijn website is erg duidelijk en zeer goed vindbaar."
Jan en Ellen van Schaijk
Jan & Ellen
B&B In ons straatje
"Van start tot lancering prima begeleid. Linda denkt met je mee, is betrokken, zeer consciëntieus en goed bereikbaar; een aanpassing op de site is zo geregeld!"
Margot Sanders
Margot Sanders
Margot Sanders Logopedie

Wat kost een nieuwe website?

Een stevige basis-website vanaf 990,-

Omdat elke website uniek is, hangt hier geen vast prijskaartje aan. Bestaat jouw website bijvoorbeeld uit 3 of uit 15 pagina’s? Welke onderdelen mogen er niet op ontbreken? Denk hierbij aan een blog-pagina, agenda, gastenboek of nieuwbrief.
Daarnaast spelen tekstbeleving, gebruikersgemak, vindbaarheid en vormgeving een grote rol als het gaat om jouw toekomstige klant.

Samen met jou kijk ik wat er nodig is voor jouw onderneming. Niet meteen groot uitpakken? Dan starten we met een stevige basis-website. Deze bestaat uit een homepagina, een aanbodpagina en een contactpagina. De website wordt zo opgebouwd dat deze eenvoudig uit te breiden is.

Website laten maken?

Neem contact met me op:

portretfoto Linda