Rudizign stopt

Leestijd: 2 minuten

Rudizign stopt

Het is al een tijdje onrustig in mij.
Ik voel me niet meer één met Rudizign.
De passie verdwijnt.
Ik voel afstand.
Het is tijd om los te laten.

Zeven jaar geleden, toen ik begon als zelfstandig webdesigner, was het de naam Rudizign die me het laatste zetje gaf om voor mezelf te beginnen. Zonder deze naam was ik waarschijnlijk niet eens gestart. Of tenminste, niet op dat moment.

Voor wie nu denkt: what’s in the name?

De naam Rudizign werd in 2015 zonder twijfel de naam voor mijn onderneming. Design (dizign) zegt natuurlijk veel over wat ik doe. Rudi is de naam van mijn broer. Mijn maatje, mijn buddy, mijn bondgenoot. In 2005 verloor ik hem aan een onoverwinnelijke ziekte.

Alleen durfde ik de stap tot zelfstandig ondernemer eigenlijk helemaal niet te zetten. Rudi gaf me kracht en vertrouwen om het wél te doen, ook al was hij niet meer fysiek om me heen. Hij hielp mij het toch te ‘proberen’.

Ik koos niet de meest eenvoudige bedrijfsnaam. Vele varianten hoorde ik voorbijkomen bij het uitspreken ervan. Om dit awkward moment te voorkomen, was ík vaak degene die de naam als eerst uitsprak én spelde voordat de ander hiertoe de kans kreeg.

Zeven jaar Rudizign

In die afgelopen zeven jaar heb ik niet stil gezeten. Niet als ondernemer, zeker niet als persoon. De zoektocht naar mezelf zonder Rudi als vangnet begon zo’n vijf jaar geleden en is nog in volle gang. Op persoonlijk vlak is er veel in beweging gekomen. Daarnaast heb ik me vorig jaar ondergedompeld in systemisch werk, familieopstellingen. Deze bewegingen zetten me aan het denken. Waar sta ik nu? Waarom doe ik wat ik doe? Belangrijker nog: Wat wil ik?

Vooral deze laatste vraag deed me beseffen dat het niet meer nodig is me te verschuilen achter de naam Rudizign. Ik mag het zelf doen. Een lastige maar voor mij oh zo belangrijke stap.

Wat houdt dit in voor de komende tijd?

Familieopstellingen is het begin van een nieuwe weg. Een weg waarvan ik nog niet weet waar deze toe leidt. Dat is juist de uitdaging. De komende jaren staan voor mij in het teken van verkennen, ontdekken, groeien, onderzoeken, leren.

Webdesign in een nieuwe vorm

Als webdsigner voel ik me als een vis in het water. Ik weet waar ik het over heb, het is bekend terrein. Dat laat ik daarom voorlopig niet los. Ik giet het wel in een nieuwe vorm. Een vorm die een stukje begeleiding en bewustwording samenbrengt op de weg naar zelfstandig ondernemer. Ik wil mijn toekomstige klant begeleiden in dit proces. Hoe dat er precies uit komt te zien, ga ik de komende tijd onderzoeken. Eén ding staat vast: vanuit liefde en dankbaarheid neem ik afscheid van de naam Rudizign en ga ik verder onder mijn eigen naam.

Dank je wel Rudi ♥

portretfoto Linda
Linda

Lees mijn meest recente blogs

Geen berichten gevonden!

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer