Streekproducten uit de buurt

Leestijd: 1 minuten

Streekproducten uit de buurt

In dit blog maak ik graag een uitstapje naar een van mijn klanten: ’t Kleine Boerenwinkeltje in Rosmalen, een boerderijwinkel met de lekkerste streekproducten uit de buurt.

B&B inclusief boerderijwinkel

Eerder al maakte ik voor deze klant een website voor bed and breakfast In ons straatje waar Jan en Ellen in 2017 mee startten. Een ruime, landelijke en sfeervolle b&b van alle gemakken voorzien was het doel. Nu, bijna vier jaar later, scoort bed and breakfast In ons straatje op booking.com met een gemiddelde van 9,7 en draait dit mooie verblijf volop. 

Het ondernemerschap bevalt de trotse eigenaren zo goed dat ze medio 2021 – niet zonder reden – besloten de b&b aan te vullen met een boerderijwinkel met streekproducten uit de buurt.

Luxe ontbijt met verse streekproducten

Al vanaf de start van de bed and breakfast bestaat het ontbijt uit voornamelijk streek- en seizoen producten uit de buurt. Deze verwennerij bleef niet onopgemerkt bij de gasten. Enkele reacties door de jaren heen:

“Fantastische plek. Topkwaliteit. Heerlijk ontbijt met streekproducten. Prachtige kamer met eigen terrasje.”

“Mooie, gezellige en nette kamer met een gezellig zitje en prima bedden! Douche is mooi, modern en praktisch. Ontbijt was fantastisch.”

“Kamer met heerlijke bedden en een mooie ruime badkamer was een oase van rust. In de ochtend stond een overheerlijk uitgebreid ontbijt voor ons klaar.”

Ontbijt is zeer uitgebreid, daar ontbreekt helemaal niets aan. Kan het alleen maar aanraden om hier eens een nachtje door te brengen.”

Deze enthousiaste reacties zetten Jan en Ellen aan het denken. Waarom geen streekwinkel beginnen zodat ook dorpsgenoten, voorbijgangers en mensen uit de omgeving kunnen proeven van deze met zorg geselecteerde producten? De boerderijwinkel werd omgetoverd van idee naar feit!

Van stoofpotje rundvlees tot malse varkensschnitzel

Op dit punt werd mijn hulp ingeroepen. Want hoe breng je deze mooie boerderijwinkel met streekproducten onder de aandacht, behalve door mond-tot-mondreclame, social media, adverteren en flyeren? Al is de winkel niet groot, de selectie streekproducten mag gezien maar vooral geproefd worden. Wie wil er nu niet genieten van een heerlijk biefstuk van het Blonde d’Aquitaine rund, een smeuïg stuk jonge kaas van Mijn Kaaskoe of Theo van Woerkom jam?

Voor ’t Kleine Boerenwinkeltje ontwierp ik het logo en de huisstijl, schreef ik de teksten en ontwikkelde ik de website. Hierbij hield ik rekening met veel gebruikte zoekwoorden en SEO-vriendelijke teksten zodat de website ook gevonden wordt in Google.

Gelukkig bespaar ik jou het googelen; je kunt gewoon rechtstreeks een kijkje nemen: ’t Kleine Boerenwinkeltje.

Passende website bij jouw product of onderneming

Wil je ook een website die perfect aansluit op jouw onderneming? Een website die gevonden wordt, aantrekkelijk is om te zien en lezen én aanzet tot actie? Stuur me een bericht, mail of bel me!

portretfoto Linda
Linda

Lees mijn meest recente blogs

Geen berichten gevonden!

Website laten maken

Opvallen?
Krijg alle ingrediënten voor een Wordpress website die overtuigt: vindbaarheid, design, seo-tekst en gebruiksgemak!

Wordpress webhosting

Snel, veilig én stabiel?
Met goede VPS-hosting en de juiste instellingen staat jouw Wordpress website als een huis.

Website onderhoud

Helemaal up-to-date?
Zorg dat de info op je website actueel is en 100% overeenkomt met jouw huidige positie als ondernemer