Over Linda

“Een goede website klopt aan alle kanten. Van SEO-teksten tot gebruiksgemak. Van design tot snelheid.”

Linda Litjens - WordPress webdesigner

Linda Litjens – webdesign tot in detail

Een website is ‘ready to go’ als deze aan alle punten voldoet. Mooi en functioneel is nog maar het begin.
Vindbaarheid, snelle laadtijd, paginastructuur, tekstbeleving en overtuiging zijn minstens zo belangrijk. Meer bieden dan alleen een website, is misschien wel de beste omschrijving van mijn werk als webdesigner.

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Werken aan een opdracht zonder te weten wie erachter staat, is niet aan mij besteed. Ik wil me kunnen inleven in het verhaal. Door betrokkenheid, goede bereikbaarheid en regelmatig overleg kom ik tot het beste resultaat.

Typische laatbloeier

Het duurde even voordat ik aan de slag ging als zelfstandig ondernemer. Daar gingen behoorlijk wat baantjes aan vooraf. Namelijk die van fotograaf, grafisch vormgever, marketing en communicatiemedewerker en junior webdeveloper. Bij elke baan volgde ik wel telkens een passende studie. Dat werd respectievelijk Fotovakschool, Grafisch Lyceum, GMI-designschool.

Overal waar ik kwam, nam ik ervaring, technisch inzicht en creativiteit mee. Na verloop van tijd was ik gewapend met een flinke dosis kennis op gebied van webdesign, vormgeving en communicatie. Een ideale combinatie!

Meegroeien

Mezelf blijven ontwikkelen in mijn werk is een must. Zo bijt in me vast in elke opdracht en haal ik eruit wat erin zit. Als het om online conversie gaat, wil ik alles weten! Om kwaliteit te blíjven bieden, volg ik regelmatig een studie of training op gebied van WordPress, SEO, gedragsontwerp en design. 

Persoonlijke noot

Girls girls girls, ik heb er drie. En een lieve man. Zo’n twee keer per week ga ik hardlopen en ik doe regelmatig aan yoga. Guilty pleasure? Koffie en chocolade. That’s it. Spannender kan ik het niet maken.

" De samenwerking met Linda was geweldig, van de eerste ontmoeting met een kop koffie tot het compleet realiseren van de website."
Arno de Bresser
Arno de Bresser
Apollo Wellness
" Een gesprek van een uur was voor Linda voldoende. Met haar creativiteit kwam ze zeer snel met een paar voorstellen. Het uiteindelijke resultaat ziet er fris en professioneel uit. Bedankt!"
Bart Vorstenbosch
Bart Vorstenbosch
VIT Management & Advies
" Ik vind het erg prettig om samen te werken met Linda. Ze heeft veel goede ideeën en weet mijn wensen dan ook iedere keer weer om te zetten in een ontwerp."
Romy Tielemans
Romy Tielemans
Leersaamthuis

Kennismaken?

Hou je niet van koffie of chocolade maar wil je wel graag kennismaken om te kijken wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op:

portretfoto Linda