Klanten vertellen

Wiel Hol
Wiel

Jarenlang hebben wij het gedaan met een zelfgebouwde website. Hoewel niet slecht, waren we daar nooit echt tevreden over. Het tweede lustrum van onze organisatie hebben we aangegrepen om professionals in te huren om een heel nieuwe website te bouwen. En daar hebben we geen moment spijt van gehad. De sfeer die de website uitstraalt past bij onze manier van werken. Meteen het eerste concept was al in de roos. Geweldig hoe Linda dat op basis van één gesprek heeft weten op te pakken.  

Carin Witsiers mantelzorgmakelaar
Carin

Linda’s streven is een website te maken die aan alle kanten klopt. Nou, dat maakt ze waar!

Ik heb met haar besproken wat ik wil dat mijn website uitstraalt; rust, duidelijkheid, luchtigheid en warmte. Laten dat nou de woorden zijn die ik het meest terug krijg van de bezoekers van mijn website! Door het prettige contact en de tijd die Linda heeft genomen om naar mijn input en feedback te luisteren voelt het als een gezamenlijke prestatie. Ik ben heel tevreden met en trots op ‘onze’ website voor regelzorgsupport!

Jeroen

De samenwerking met Linda heb ik als super prettig ervaren. Wij hebben er voor gekozen om met een kleiner budget een uitgebreide site te maken door meer zelf te doen. Dit werd mogelijk gemaakt door Linda die ons in het hele proces heeft begeleid en ons precies uitgelegd heeft hoe we zelf dingen konden maken.

Linda heeft een basis voor de site gemaakt waar we zeer eenvoudig zelf mee uit de voeten konden. Kortom een groot succes en voor verdere ontwikkelingen rond onze site kloppen we zeker bij Linda aan!

Inge

Voor het ontwerpen en bouwen van mijn website Blaauwconcept kwam ik bij Linda terecht. En, dat was een schot in de roos.

De kracht van Linda is haar veelzijdigheid. Zo denkt ze goed met je mee, geeft uitstekende adviezen, is inspirerend, creatief en betrouwbaar.

Kortom: Linda maakt die website die past bij mijn bedrijf!

Moniek van Nistelrooij
Moniek

Ik ben erg blij met de inzet van Linda bij het realiseren van mijn website. Ze denkt mee, is betrokken, is makkelijk bereikbaar en staat open voor de wensen van de klant. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!

logo Stichting Jeugdbelangen Nuland
Team SJB

Linda heeft stichting Jeugdbelangen Nuland heel erg goed geholpen met het vormgeven en realiseren van onze nieuwe website. Ze heeft ons heel prettig begeleid om onze website overzichtelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Linda werkt proactief en is erg creatief. Wij zijn dan ook zeer trots op het eindresultaat. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking.  

bedrijfslogo gloudemans & van krieken
Philip & Rianne

Linda is echt een vakvrouw. Goede ideeën en denkt met je mee. Geduldig en niets is te veel gevraagd. Bedankt Linda!

Bart Vorstenbosch
Bart

Linda heeft me geholpen met het ontwerp van mijn nieuwe logo en vind het resultaat prachtig. Ik had geen idee hoe ik mijn nieuwe logo vorm zou geven. Na het lezen van haar website en positieve reacties heb ik een afspraak gemaakt. Een gesprek van een uur was voor Linda voldoende. Met haar creativiteit kwam ze zeer snel met een paar voorstellen. Het uiteindelijke resultaat ziet er fris en professioneel uit. Bedankt!

Thijs Jansen
Thijs

Linda heeft mij geholpen om mijn huidige website de teksten en de indeling compleet opnieuw te schrijven en opnieuw in te delen. Ik ben zeer tevreden over de nieuwe teksten en indeling van mijn site. Hij is weer helemaal van deze tijd en duidelijker leesbaar voor mijn doelgroep. Fijn om alles uit handen te kunnen geven. Ik raad Linda daarom ook zeker aan.

Romy Tielemans
Romy

Op dit moment is Linda bezig met het verfijnen van de webshop van Leersaamthuis. Ik vind het erg prettig om samen te werken met Linda. Ze heeft veel goede ideeën en weet mijn wensen dan ook iedere keer weer om te zetten in een ontwerp. Linda blijft zichzelf continu ontwikkelen, dat vind ik erg positief. Zo blijft de webshop ook up to date.

Feike Muijsers
Feike

Linda is een gedreven ondernemer die het leuk vindt om zich in te leven in wat jij als klant zoekt.

Aan veel dingen waar je als klant niet aan denkt, helpt Linda je met de opties voorleggen en je de goede keuze te laten maken.
De website die ze voor mij gebouwd heeft vind ik prachtig!!!

Super bedankt voor je inzet en het prachtige resultaat.

Britt Bijveld
Britt

WAUW! Wat een fantastisch logo. Dat was echt meteen mijn éérste gedachte toen ik van Linda het logo toegestuurd kreeg. Het was zelfs nog mooier als hoe ik het in gedachten had.

Mijn samenwerking met Linda heb ik als zeer prettig ervaren. Ze denkt goed met je mee, heeft een luisterend oor en is goed bereikbaar! De perfectie van het logo klopt, alles wat ik wilde is er in verwerkt op de juiste manier. SUPER!

Ankie Tielemans
Ankie

Ik ben ontzettend enthousiast over de samenwerking met Linda.
Linda denkt met je mee, is betrokken en zeer goed bereikbaar. 
Ik hou van perfectie tot in elk klein detail, gelukkig is Linda net zo en dacht ze mee tot in de kleinste dingen. Ze weet exact wat je bedoelt en levert een nóg mooier resultaat dan ik had verwacht.

Jan en Ellen van Schaijk
Jan & Ellen

Samenwerking met Linda bevalt mij zeer goed. Linda is erg klantvriendelijk. Ze denkt met je mee, is heel flexibel en als je iets vraagt, reageert ze altijd binnen 1 dag. Ik krijg ook heel veel positieve reacties van mijn gasten over de website. Mijn website is erg duidelijk. Foto’s die er op staan zijn zeer mooi en de website is zeer goed vindbaar.

Peter Tielemans
Peter

Het grote voordeel om onze site bij Linda te laten creëren was dat Linda maar een half woord nodig had om te begrijpen wat wij wilden. Ook tijdens de periode dat ze de site aan het maken was, kwamen wij met nieuwe ideeën. En de meeste ideeën waren niet de gemakkelijkste. Om de klanten zelf een indicatie uit te laten rekenen wat hun feest gaat kosten met de wensen die ze zelf hebben, of de agenda die klanten zelf beheren zodat een datum nooit dubbel geboekt kan worden. En zo kan ik nog veel voorbeelden opnoemen waar Linda een oplossing voor bedacht heeft.

Eén aanspreekpunt die begrijpt wat jouw doel is, is misschien nog wel haar sterkste punt.
Ik ben trost op wat Linda voor ons gecreëerd heeft.

Arno de Bresser
Arno de Bresser

De samenwerking met Linda was geweldig, van de eerste ontmoeting met een kop koffie tot het compleet realiseren van de website www.apollo-wellness.nl. Altijd een zeer snelle reactie en een heel duidelijk antwoord. Uitleg om de website zelf later aan te passen is door Linda perfect gedaan. Nu al zeer veel positieve reacties ontvangen op de mooie, duidelijke en overzichtelijke website.

Zeker een aanrader voor ondernemers die een website willen hebben.  

Linda Tielemans
Linda

Elke keer opnieuw vind ik het weer knap dat wat in mijn hoofd zit, Linda digitaal kan maken. Haar inlevingsvermogen is groot en ze vult dit aan met fijne adviezen en de juiste tips.

bedrijfslogo van boord bouwservice
Ronnie

Linda handelt snel en houdt je goed op de hoogte van de voortgang. Ze levert zeer goede kwaliteit en is naast creatief ook erg zorgvuldig. Ze is flexibel en denkt verder én met je mee. Topper!

Van Boord Bouwservice | Nuland
Margot Sanders
Margot

Mijn website was écht al een hele tijd dringend aan vervanging toe. Bij Linda bleek ik aan het juiste adres. Van start tot lancering prima begeleid, de vernieuwde site is een feit!!  
Linda denkt met je mee, is betrokken en zeer consciëntieus en… ook goed bereikbaar; een aanpassing op de site is zo geregeld!
Al met al een prettige samenwerking met een mooi resultaat: professioneel en eigentijds!

bedrijfslogo vogels podologie
Fred
Het logo is erg mooi geworden en ben er zeer tevreden mee. Het was af en toe best wel lastig (tussenfasen van ontwerp) omdat ik niet wist waar het naartoe ging. Het eindresultaat is super geworden met de medewerking van Linda. Gedurende het traject van a t/m z heeft Linda me goed geadviseerd en begeleid. Kortom, daarvoor ben ik haar zeer dankbaar. 
Voor de volgende stap weet ik Linda te vinden.
Vogels Podologie | Uden
Mieke van den Akker
Mieke

Linda heeft mij op een prettige manier geholpen met het bouwen van mijn website. Er is steeds overleg geweest en de uitstraling van de website is geworden zoals ik het voor ogen had.

Anne van Nuland
Anne

Linda is zeer professioneel in haar werk! Ze heeft voor mij een indrukwekkend resultaat neergezet! Erg fijn persoon om mee samen te werken!

Website Afdeling 3 op mobiel en desktop
Ron

De samenwerking met Linda is uitstekend verlopen. Haar enthousiasme om onze bestaande website te vernieuwen was aanstekelijk. En haar drive om de gestelde deadline te halen heb ik zeer gewaardeerd.

Michael Voets
Michael

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe website! Na eerst enkele gesprekken te hebben gevoerd over mijn wensen, zijn er verschillende ideeën naar voren gekomen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een snel en professioneel eindresultaat. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Marcel Minten
Marcel

Onlangs heeft Linda een nieuwe website voor ons gemaakt. Naar volle tevredenheid; we hebben er heel veel positieve reacties op ontvangen.
Linda gaat vakkundig te werk: geeft goede adviezen, reageert snel, geeft duidelijk aan wat we zelf dienen aan te leveren en heeft een aantal mooie sfeerfoto’s van werken van ons gemaakt.
Door de korte lijntjes, de fijne samenwerking en het mooie eindresultaat kan ik haar bij iedereen aanbevelen.

Ad
Ik wil u even laten weten dat de samenwerking met u voor de opbouw van onze website een zeer geslaagde samenwerking is geweest en ik zou ook iedereen aanraden om eens contact op te nemen wanneer ze een website willen laten maken. U levert absoluut een mooie website af voor uw klanten. Ga zo door.
bedrijfslogo Boeijen tegelwerken
Pascal

Het logo wat ik voorheen had was toe aan vernieuwing en Linda heeft hier met haar creatieve ideeën een perfecte nieuwe invulling aan gegeven! Naast de compleet nieuwe huisstijl heeft Linda ook mijn website ontworpen welke precies aansluit bij mijn wensen. Bedankt voor de fijne en snelle samenwerking met een geweldig resultaat!